• English flag

FAQ - Psykiatritopmøde 2016

Her kan du få svar på de fleste spørgsmål om Psykiatritopmødet 2016

Hvordan kan jeg deltage?

Alle kan deltage. Psykiatritopmødet er for alle psykisk sårbare, pårørende, personale, politikere, organisationer og foreninger. Så hvad enten du gerne vil bidrage eller har en mere generel interesse for emnet, så er du velkommen.

Koster det noget?

Nej, det er gratis at deltage. Husk blot at betale for din parkering, hvis du kører i bil. Der kan forekomme betalingsparkering ved Sankt Annæ Gymnasium eller på de omkringliggende veje.

Hvor og hvornår er det?

Psykiatritopmødet finder sted lørdag den 1. oktober 2016 på Sankt Annæ Gymnasium, Sjælør Boulevard 135, 2500 Valby. Se rejseplanen her, cykel/bil-ruteplan kan findes på www.krak.dk.

Skal jeg deltage i en dialoggruppe?

Der forventes ikke noget af deltagerne i dialoggrupperne, man kan sagtens bare være med på en lytter. Det står selvfølgelig også deltagerne frit for at holde en pause. Du kan blandt andet bruge pausen til at besøge de forskellige organisationer i PsykiatriNetværkets stande.

Hvor kan jeg parkere?

Sjælør Boulevard har 339 parkeringspladser og er lokaliseret i området mellem Vesterbro og Kongens Enghave i København Kommune. Sjælør Boulevard ligger udenfor de gængse betalingszoner i København; dog skal du stadig være opmærksom på eventuelle skilte og eventuelle private parkeringsområder, som kan kræve betaling for at parkere.

Læs mere om parkering i Sjælør ved at klikke her.

Kan jeg blive frivillig?

Send en mail til info@detsocialenetvaerk.dk, hvis du brænder for at være en del af vores dedikerede frivilligteam under topmødet.

Hvornår får jeg det endelige program?

Hold godt øje med hjemmesiden eller vores Facebookside. Her vil det endelige program blive lagt op senest 1. september.

Andre spørgsmål?

Skriv til info@detsocialenetvaerk.dk eller ring på tlf.: 50 846 846 mellem 10 og 15 på hverdage.