• English flag

FAQ

Spørgsmål og svar om topmødet:

Hvordan kan jeg deltage?

Ja, alle kan deltage. Psykiatritopmødet er for alle psyksisk sårbare, pårørende, ogranisationer og behandlere. Måske kan også du bidrage med dine egne erfaringer, eller måske har du bare en mere generel interesse for emnet.

Koster det noget?

Nej, det er gratis at deltage. Husk blot at betale for din parkering, hvis du kører i bil. Der er betalingsparkering i parkeringshuset under gymnasiet eller på de omkringliggende veje.

Hvor og hvornår er det?

Psykiatritopmødet finder sted 5. oktober 2013 fra 10-17 på Frederiksberg Gymnasium, Falkoner Plads 2, 2000 Frederiksberg. Du kan tage metro næsten til døren. Se rejseplanen her, cykel/bil-ruteplan her

Skal jeg deltage i en dialog-gruppe?

Der forventes ikke noget af deltagerne i dialog-gruppen, man kan sagtens bare være med på en lytter. Det står selvfølgelig også deltagerne frit for at holde en pause. Du kan f.eks. bruge pausen til at besøge organisationernes stande.

Hvor kan jeg parkere?

Der et parkeringshus under gymnasiet med indkørsel fra Falkoner Plads. Det koster 10 kr. i timen eller 60 kr. for en hel dag. Læs mere om parkering på Frederiksberg her

Kan jeg blive frivillig?

Send en mail til info@detsocialenetvaerk.dk hvis du brænder for at være en del af vores dedikerede frivilligteam under topmødet.

Hvornår får jeg det endelige program?

Hold øje med hjemmesiden, hvor det endelige program vil blive lagt op senest 1. september.

Andre spørgsmål?

Skriv til info@detsocialenetvaerk.dk eller ring på tlf. mellem 10 og 15 på hverdage.