Forside   |  Oversigt   |  Få teksten læst højt   |  Skriftstørrelse   |  Tip en ven   |  Print English flag Türk Bayrağı ةيبرعلا

Det Sociale Netværk får ny formand

”De fleste forstår nu, hvor vigtigt det er, at man får hjælp meget tidligt. At håbet og troen på, at du godt kan komme dig, kan være altafgørende,” siger Poul Nyrup Rasmussen, der efter seks år i spidsen for Det Sociale Netværk, trækker sig.

Han afløses af Benedikte Kiær, mens Mogens Seider bliver ny næstformand. Poul Nyrup Rasmussen fortsætter som protektor.

Læs hele pressemeddelelsen her

Nye headspaces ser dagens lys

To nye byer slår på den anden side af sommeren dørene op for to nye headspaces. Det er Herning og Billund, der har sagt ja til at blive den ottende og niende headspace-by i rækken.

Klik her og læs om de to nye headspace-byer.

 

Peer-støtte-pioner bliver ny projektleder

Foreningen Det Sociale Netværk og partnerskabet bag nyt peer-støtte-projekt har valgt 43-årige Klavs Serup Rasmussen som ny projektleder. Han skal skabe rammerne for, at København, Helsingør og Rudersdal Kommune samt Region Hovedstaden får ansat nye peer-støtte-medarbejdere i deres indsatser for psykisk sårbare.

Klik her og læs mere om Klavs og projektet.

headspace søger visionær centerchef

Så er vi kommet et skridt tættere på etableringen af headspace i Billund. Derfor leder vi nu efter en centerchef, der elsker at arbejde med frivillige, som kan formå at skabe retning i en travl hverdag, og som gerne vil gøre en kæmpe forskel for landets unge. Er det dig, eller kender du den helt rette kandidat, så klik her og læs mere om stillingen som centerchef i Billund.

Vi glæder os til at høre fra dig. Deadline for ansøgninger er mandag den 18. maj.

Et rum til ære for patienterne

I slutningen af april åbner Psykiatrisk Center Hvidovre tre nye sanserum. Du kan komme med, da vores udsendte besøgte afdelingen og fik en snak med personalet på i Hvidovre om, hvordan sanserum kan mindste brugen af bælter og anden tvang.

Klik på her og læs reportagen.

 

 

Ungeprojekter 

Vi har gennem tiderne iværksat adskillige spændende ungeprojekter, som er særligt rettet mod unge psykisk sårbare samt unge pårørende til psykisk sårbare. Se alle vores tiltag for unge:
headspace - Oprust
Unge På Vej - Ungekompasset

Læs PsykiatriNetværkets erklæring her

Inklusion er lig med værdighed, respekt, inddragelse og brobygning. Inklusion er at vide, vi har brug for dig, du duer, du tæller, og du godt kan komme dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet på PsykiskSårbar.dk og følg med i Det Sociale Netværks aktiviteter og nyheder vedrørende psykisk sårbare. Tilmeld dig her

Oprust
headspace
Unge på vej
© Copyright 2009Disclaimer