Forside   |  Oversigt   |  Få teksten læst højt   |  Skriftstørrelse   |  Tip en ven   |  Print English flag Türk Bayrağı ةيبرعلا

Det Sociale Netværk søger to projektmedarbejdere til nyt peer-projekt

Så er vi på den igen. Denne gang søger vi to medarbejdere til vores nye peer-projekt, der får til huse i Østergade. Så hvis du vil være en del af Foreningen Det Sociale Netværk og være med til at arbejde for, at Region Hovedstaden og kommunerne Rudersdal, København og Helsingør får ansat peer-støtte medarbejdere i deres indsatser for psykisk sårbare, så skal du klikke her og søge stillingerne.

Poul Nyrup bliver ambassadør for psykisk sårbare i Norden

I anledning af Danmarks formandskab for Nordisk Ministerråd er Det Sociale Netværks formand blevet ambassadør for psykisk sårbare i Norden. Derfor deltog Poul Nyrup Rasmussen onsdag den 25. februar i rådets konference om ’den nordiske model’, hvor han holdt tale om psykisk sårbare i Norden.

Du kan læse meget mere om arrangementet her

Peer-støtte-pioner bliver ny projektleder

Foreningen Det Sociale Netværk og partnerskabet bag nyt peer-støtte-projekt har valgt 43-årige Klavs Serup Rasmussen som ny projektleder. Han skal skabe rammerne for, at København, Helsingør og Rudersdal Kommune samt Region Hovedstaden får ansat nye peer-støtte-medarbejdere i deres indsatser for psykisk sårbare.

Klik her og læs mere om Klavs og projektet 

Er du psykisk sårbar?

Både depressionsforeningen og En Af Os er i gang med undersøgelser omkring, hvordan psykisk sårbare oplever livet med en psykisk lidelse, og du kan deltage.

Du kan læse mere om og deltage i undersøgelserne ved at klikke her

 

Nyt forbedret Ungekompas

I Foreningen Det Sociale Netværk har vi på det seneste arbejdet intenst for at optimere Ungekompasset.dk, så det bliver nemmere og mere overskueligt at finde rundt på hjemmesiden. Håbet er at få udbredt kendskabet til Danmarks eneste database over landets private og offentlige tilbud til unge.

Du kan læse om den nye forbedrede hjemmeside her og se selve siden her

Ungeprojekter 

Vi har gennem tiderne iværksat adskillige spændende ungeprojekter, som er særligt rettet mod unge psykisk sårbare samt unge pårørende til psykisk sårbare. Se alle vores tiltag for unge:
headspace - Oprust
Unge På Vej - Ungekompasset

Læs PsykiatriNetværkets erklæring her

Inklusion er lig med værdighed, respekt, inddragelse og brobygning. Inklusion er at vide, vi har brug for dig, du duer, du tæller, og du godt kan komme dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet på PsykiskSårbar.dk og følg med i Det Sociale Netværks aktiviteter og nyheder vedrørende psykisk sårbare. Tilmeld dig her

Oprust
headspace
Unge på vej
© Copyright 2009Disclaimer