Forside   |  Oversigt   |  Få teksten læst højt   |  Skriftstørrelse   |  Tip en ven   |  Print English flag Türk Bayrağı ةيبرعلا

Oprust og Unge på Vej i S-togene

Har du set Oprust & Unge på Vej kampagnen i s-togene?

Har du spørgsmål til Oprust kan du finde oplysninger her 

Oprust og Unge på Vej i S-togene

Har du set Oprust & Unge på Vej kampagnen i S-togene?

Har du spørgsmål til Unge på Vej kan du finde oplysninger her

Det lykkedes!

Vi glæder os i Det Sociale Netværk over regeringens brede politiske aftale om at løfte psykiatrien med 2,2 mia. kr. over de kommende fire år. For os handler det nu om at komme godt fra start – med at inddrage de pårørende og de mange organisationer og frivillige i civilsamfundet som en del af løsningen. Og med at inddrage, opnormere og efteruddanne det faglige personale både i psykiatrien og på det sociale område, der skal blive bedre til at følge op under og efter behandling.

Læs mere her

Støt Det Sociale Netværk

Ethvert beløb givet til støtte for Det Sociale Netværks arbejde for at nedbryde tabuer og fordomme på social- og psykiatriområdet og skabe grundlag for en bedre og mere sammenhængende indsats vil blive modtaget med glæde og taknemmelighed.

Psykiatritopmøde 2014

Der er nu åben for tilmelding til Psykiatritopmøde 2014. Topmødet sætter i år fokus inklusion – i familien, skolen, uddannelse og jobbet. Som altid bliver der rift om pladserne!

Læs mere og tilmeld dig her

Oprust
headspace
Unge på vej
© Copyright 2009Disclaimer