Forside   |  Oversigt   |  Få teksten læst højt   |  Skriftstørrelse   |  Tip en ven   |  Print English flag Türk Bayrağı ةيبرعلا

Det Sociale Netværk får ny formand

”De fleste forstår nu, hvor vigtigt det er, at man får hjælp meget tidligt. At håbet og troen på, at du godt kan komme dig, kan være altafgørende,” siger Poul Nyrup Rasmussen, der efter seks år i spidsen for Det Sociale Netværk, trækker sig.

Han afløses af Benedikte Kiær, mens Mogens Seider bliver ny næstformand. Poul Nyrup Rasmussen fortsætter som protektor.

Læs hele pressemeddelelsen her

Det er tid til nytænkning

Det går den gale vej med unges mentale helbred, og vi er nødt til at gøre noget nyt, noget andet og prioritere den tidlige indsats. Det var konklusionerne, da 140 fagfolk, politikere og andre interesserede var samlet til konference om børn og unges mentale helbred på Roskilde Universitet.

Læs mere om konferencen her.

 

 

Det Sociale Netværk indgår samarbejdsaftale med Uddannelsesforbundet

I fremtiden vil Uddannelsesforbundet og Foreningen Det Sociale Netværk arbejde sammen for at mindske frafaldet på landets ungdomsuddannelser.
Klik her og læs mere om, hvad den nye samarbejdsaftale betyder.

headspace søger nye ungerådgivere

I headspace Esbjerg er de på jagt efter en ny ungerådgiver, så hvis du brænder for at hjælpe og rådgive unge, så send en ansøgning. Deadline er den 10 juni. Du kan læse mere om stillingen her.

Og til vores kommende center i Billund skal vi også bruge en ungerådgiver. Den stilling kan du læse mere om her.


Et rum til ære for patienterne

I slutningen af april åbner Psykiatrisk Center Hvidovre tre nye sanserum. Du kan komme med, da vores udsendte besøgte afdelingen og fik en snak med personalet på i Hvidovre om, hvordan sanserum kan mindste brugen af bælter og anden tvang.

Klik på her og læs reportagen.

 

 

Ungeprojekter 

Vi har gennem tiderne iværksat adskillige spændende ungeprojekter, som er særligt rettet mod unge psykisk sårbare samt unge pårørende til psykisk sårbare. Se alle vores tiltag for unge:
headspace - Oprust
Unge På Vej - Ungekompasset

Besøg headspace

Er du ung, og savner du nogen at tale med dine problemer om, så skal du besøge headspaces hjemmeside. Her kan du finde dit lokale center, skrive til os på chatten eller på andre måder få hjælp til dine problemer.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet på PsykiskSårbar.dk og følg med i Det Sociale Netværks aktiviteter og nyheder vedrørende psykisk sårbare. Tilmeld dig her

Oprust
headspace
Unge på vej
© Copyright 2009Disclaimer