Forside   |  Oversigt   |  Få teksten læst højt   |  Skriftstørrelse   |  Tip en ven   |  Print English flag Türk Bayrağı ةيبرعلا

Oprust er startet op igen

Den 12. januar 2015 startede Oprust nye hold, og du kan stadig nå at tilmelde dig.

I Oprust mødes unge pårørende en til to gange om ugen med en idrætsinstruktør og en sundhedsvejleder. Med udgangspunkt i ungesamtaler, individuelle samtaler og idræt forsøger man at opbygge de unges mentale og fysiske overskud.

Så skynd dig at melde dig til - det er gratis at deltage. Du kan læse meget mere om Oprust, samt hvordan du tilmelder dig her

Fællesskabet gør en forskel

Det Social Netværks temaaften i Ballerup om børn og unge som pårørende trak fulde huse. Små 200 personer hørte en veloplagt Poul Nyrup fortælle om psykisk sårbarhed, om Foreningen Det Sociale Netværks arbejde og fem unges ærlige beretninger om livet som pårørende til en psykisk sårbar.

Læs om aftenens højdepunkter her

Det Sociale Netværk søger ny projektleder

Vil du stå i spidsen for et nyt satspuljeprojekt, der sigter mod at inddrage og jonglere med komplekse begreber som peer-støtte og recovery? Kan du skabe fælles fodslag i et partnerskabsprojekt med mere end fem forskellige interessenter? Vil du være en del af en forening, der arbejder for at forbedre forholdene for psykisk sårbare? Hvis ja, så klik her og læs mere om vores projektlederstilling.

Mennesker med psykiske sygdomme og pårørende får plads på direktionsgangen

Patienter og pårørende vil fra 1. februar sidde med, når ledelsen af Region Hovedstadens Psykiatri træffer beslutninger om alt fra forskning til ledelse og behandling. Læs mere her

Vil du gerne være en del af de nye mødefora? Se mere her

Det Sociale Netværk mangler unge frivillige

Har du noget på hjerte, og vil du dele din personlige historie? Vil du være med til at bryde tabuet og sætte fokus på psykisk sårbarhed hos unge? Så bliv frivillig i Unge På Vej.

Læs mere her

Ungeprojekter 

Vi har gennem tiderne iværksat adskillige spændende ungeprojekter, som er særligt rettet mod unge psykisk sårbare samt unge pårørende til psykisk sårbare. Se alle vores unge tiltag her:
headspace - Oprust
Unge På Vej - Ungekompasset

Læs PsykiatriNetværkets erklæring her

Inklusion er lig med værdighed, respekt, inddragelse og brobygning. Inklusion er at vide, vi har brug for dig, du duer, du tæller, og du godt kan komme dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet på PsykiskSårbar.dk og følg med i Det Sociale Netværks aktiviteter og nyheder vedrørende psykisk sårbare. Tilmeld dig her

Oprust
headspace
Unge på vej
© Copyright 2009Disclaimer