Forside   |  Oversigt   |  Få teksten læst højt   |  Skriftstørrelse   |  Tip en ven   |  Print English flag Türk Bayrağı ةيبرعلا

Poul Nyrup bliver ambassadør for psykisk sårbare i Norden

I anledning af Danmarks formandskab for Nordisk Ministerråd er Det Sociale Netværks formand blevet ambassadør for psykisk sårbare i Norden. Derfor deltog Poul Nyrup Rasmussen onsdag den 25. februar i rådets konference om ’den nordiske model’, hvor han holdt tale om psykisk sårbare i Norden.

Du kan læse meget mere om arrangementet her

9,3 millioner til bedre inddragelse og erfaringsudveksling mellem brugere af psykiatrien

Nyt projekt i Region Hovedstaden vil uddanne brugere og tidligere brugere, så de i fremtiden kan videregive deres gode erfaringer til andre psykisk sårbare brugere.

Læs mere her

Nyt forbedret Ungekompas

I Foreningen Det Sociale Netværk har vi på det seneste arbejdet intenst for at optimere Ungekompasset.dk, så det bliver nemmere og mere overskueligt at finde rundt på hjemmesiden. Håbet er at få udbredt kendskabet til Danmarks eneste database over landets private og offentlige tilbud til unge.

Du kan læse om den nye forbedrede hjemmeside her og se selve siden her

Ny film om frirum og fællesskab for unge

Efter et par måneders optagelser og redigering er vi nu parate til at vise jer vores nyeste kampagnefilm. Her kan du møde Oliver og Natascha, der begge har slået deres folder i en støttegruppe i Det Sociale Netværk.

Så tryk på play og hør om, hvad det giver at være en del af Det Sociale Netværks projekter for unge.

Ny projektleder til Det Nationale Peer Netværk

Endnu et nyt spændende peer-støtte-projekt skal have en ny projektleder, så hvis du har erfaring med projektledelse og økonomistyring, gode samarbejdsvener og kender til det psykiatriske område, kan du meget vel være den rette kandidat. Du skal have mod på at stå i spidsen for et banebrydende nyt netværk, der har til hensigt at hjælpe peer-støtte medarbejdere i Danmark.

Klik her og læs mere om stillingen

Ungeprojekter 

Vi har gennem tiderne iværksat adskillige spændende ungeprojekter, som er særligt rettet mod unge psykisk sårbare samt unge pårørende til psykisk sårbare. Se alle vores tiltag for unge:
headspace - Oprust
Unge På Vej - Ungekompasset

Læs PsykiatriNetværkets erklæring her

Inklusion er lig med værdighed, respekt, inddragelse og brobygning. Inklusion er at vide, vi har brug for dig, du duer, du tæller, og du godt kan komme dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet på PsykiskSårbar.dk og følg med i Det Sociale Netværks aktiviteter og nyheder vedrørende psykisk sårbare. Tilmeld dig her

Oprust
headspace
Unge på vej
© Copyright 2009Disclaimer